Taiji Wuxigong

Taiji Wuxigong is het door mijn leraren dr. Shen Hongxun († 2011) en zijn dochter Shen Jin ontwikkelde systeem van gezondheids-oefening.
Het Qigong (Chi Kung) systeem werkt met taiji-krachten en vooral met het vermogen van ons lichaam om met spontane beweging het lichaam van blokkades te bevrijden. Door een specifieke combinatie van lichaamsoefening met een gerichte aandacht kunnen we het zelf-helende vermogen van het lichaam versterken.

Op zaterdagochtend wordt het weekend energiek gestart met deze training voor gezondheid. In verband met de pandemie is de Taiji Wuxigong training niet mogelijk, Taiji Quan, EMei of Taiji Meditatie wel. Zie de desbetreffende pagina.

Meedoen kan voor € 120 voor 10 lessen. Met deze strippenkaart betaal je alleen voor de trainingen waar je aan deel neemt. Bij niet gebruik vervalt de geldigheid van de kaart na een kalenderjaar.
Inschrijving: info@devlastuin.nl

In verband met de corona pandemie is de Taijiwuxigong training stopgezet, per september 2023 willen we daar weer mee starten.
In voorbereiding daarop is het voor beginners raadzaam om voorbereidende sessies af te spreken op de Policestraat 30 in Lent.

Enkele malen per jaar komt meester Shen Jin, samen met haar vader grondlegster van het systeem Taiji Wuxigong naar Nederland om een weekendtraining te geven.
Informatie en aanmelden: info@buqiinstute.com.