Taiji Counselling

De combinatie van Taiji en Counselling helpt ons in onze ontwikkeling
In Taiji werken we met fysieke en mentale oefening aan bevrijding van het lichaam, met Counselling gaan we de gevoelsmatige uitdagingen aan.
Counselling biedt jou als cliënt begeleiding in het proces van zelf-ontwikkeling dat je in staat stelt om met je bewust-zijn naar een nieuw niveau door te groeien.

In de loop van ons leven komen we allemaal uitdagingen tegen. Gevoelens die we liever niet erkennen omdat ze te pijnlijk of te confronterend zijn stoppen we ergens weg in ons bewust-zijn en we doen alsof ze er niet zijn. Pas als je dat een tijdje gedaan hebt kom je erachter dat het een opluchting is om op te houden met verstoppen. Het heeft je ongemerkt veel energie gekost om eromheen te leven en het heeft jouw beleving van de werkelijkheid vertekend. Op een zeker moment slaat de balans over en snap je dat er geen houden meer aan is; het vermijden van de emotie wordt zwaarder dan de confrontatie aan te gaan.

Emoties hebben een fysieke component. In de Chinese geneeskunde wordt het gelaat van een cliënt diagnostisch ‘gelezen’. In de gelaat expressie en in de manier van bewegen van een cliënt is te zien of er oude ervaring ‘verstopt’ gehouden wordt. Het menselijke ontwikkelingsproces kan aanzienlijk versnellen door de fysieke component van de stagnatie los te laten. Beoefening van Taiji Quan en Taiji Wuxigong bieden een voortreffelijke combinatie van fysieke en mentale oefening. De training stelt ons in staat om het volgende niveau van ontwikkeling in te gaan.

Taiji en Counselling; een mooie combinatie van fysiek-mentale oefening en emotie-onderzoek.
Het resultaat is dat we ons bevrijden van de last van het verleden en het heden lichter betreden.

Consulten alleen op afspraak:

info@devlastuin.nl of 0658857274